Financieel

Het correct voeren van een financiële administratie is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Stuurinformatie op verschillende niveaus moet continu inzichtelijk zijn. Dan kunt u, waar nodig, snel bijsturen en de juiste keuzes maken. Wij zorgen ervoor dat u complete inzicht heeft in de financiële situatie van uw bedrijf.

Financiële administratie

U onderneemt. Het voeren van een financiële administratie is hierbij noodzakelijk. U wilt dat uw administratie nauwkeurig en het liefst zo efficiënt mogelijk wordt bijgehouden.

Kostenbeheer en budget

Natuurlijk richt u zich op het behalen van een goed resultaat voor uw onderneming. Het inzichtelijk hebben en beheersen van de kosten is daarom van groot belang.

Rapportage

Rapportage is een cruciaal onderdeel van uw administratieve bedrijfsvoering. U wilt daarom dat rapportages een integraal onderdeel zijn van uw financiële administratie.

Cashflow Management

Inzicht in de actuele cashflow van uw bedrijf is van vitaal belang. Een gezonde liquiditeitspositie is een voorwaarde om te overleven.

Activa administratie

Het beheren van activa heeft tot doel de actuele waarden van uw bezittingen op ieder moment in te kunnen zien.

Import en export

Belangrijke gegevens uit andere, mogelijk branchespecifieke, applicaties die binnen uw bedrijf gebruikt worden wilt u ook terug kunnen zien in het financiële systeem. Andersom wilt u wellicht ook gegevens overbrengen vanuit de financiële administratie naar andere, voor u belangrijke softwarepakketten.