Logistiek

Snel schakelen in de logistiek. In het logistieke proces is actuele informatie de sleutel tot succes. Op basis van juiste en tijdige informatie kunt u de logistieke organisatie ontwikkelen en optimaliseren. U heeft volledig zicht op actuele voorraad-statussen, zodat u tijdig kunt anticiperen op vraag en aanbod. Wij helpen u om uw inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aan te laten sluiten, zodat u geheel in controle bent.

Artikelbeheer
De producten en diensten die u aanbiedt vormen de basis van uw onderneming. Informatie over uw producten, beschikbaarheid, prijzen en assortimenten moet eenduidig en actueel beschikbaar zijn.

Factuur
Snel en tijdig kunnen factureren is de basis om zo snel mogelijk te kunnen beschikken over uw geld.

Prijzenbeheer
Prijsafspraken met uw klanten en leveranciers wilt u gestructureerd vastleggen en makkelijk kunnen onderhouden.

Voorraadbeheer
Uw voorraad wilt u transparant maken. U wilt per artikel en per specifieke periode inzicht hebben in de beschikbare, te leveren en te ontvangen aantallen.

Inkoop en verkoop
Het is voor het efficiƫnt functioneren van uw organisatie belangrijk dat uw inkoop- en verkoopafdeling nauw samenwerken om afspraken met uw klanten en leveranciers na te komen zodat u uw proceskosten zo laag mogelijk kunt houden.

Rapportage
Rapportage is een cruciaal onderdeel van uw administratieve bedrijfsvoering. U wilt daarom dat rapportages een integraal onderdeel zijn van uw logistieke administratie.

Import/Export
Uw onderneming maakt wellicht gebruik van branchespecifieke software, u wilt echter de output hiervan kunnen importeren in uw ERP systeem. Andersom wilt u natuurlijk ook belangrijke gegevens uit uw logistieke systeem kunnen exporteren naar andere, voor u belangrijke pakketten.

EDI
Electronic Data Interchange (EDI) is de elektronische methode om op gestandaardiseerde wijze in grote hoeveelheden verkooporders, pakbonnen en verkoopfacturen uit te wisselen. De uitwisseling van deze gegevens tussen zakenpartners wordt hiermee geoptimaliseerd.