Elvy, uw documenten digitaliseren

Elvy is een virtuele medewerkster die inzetbaar is voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Inkoopfacturen automatisch digitaal archiveren (PDF)
  • Inkoopfacturen automatisch boeken (boekingsvoorstel)elvy-uw-documenten-digitaliseren
  • Inkomend factuurregister (flow goedkeuren alvorens betaalbaar stellen)
  • Documentbeheer in digitaal archief mogelijk voor alle documenten, zoals inkomende post, offertes, opdrachtbevestigingen, pakbonnen, werkbonnen, personeelscontracten etc.
  • Onkosten declaratie (bonnen digitaliseren en declaratieproces)
  • Kostenbeheersing en verplichtingen (budgetten en verplichtingen)

Belangrijke voordelen

Elvy is slim, zelf lerend, betaalbaar en bovenal nooit ziek. Ze is vriendelijk en betrouwbaar. Haar verantwoordelijkheid is om er altijd voor te zorgen dat u uw documenten snel en gemakkelijk terug kunt vinden en inzien.
Daarnaast kan ze bedrijfsprocessen automatisch initiƫren (bijvoorbeeld een werkproces om een inkoopfactuur of declaratie te laten fiatteren door de verantwoordelijke budgethouder of manager). Alle facturen zijn centraal in de administratie opgeslagen. Inzicht in de factuurstroom en enorme tijdwinst in het proces (boeken / terug zoeken).
Elvy kan samenwerken met diverse bedrijfssoftware, zoals: Exact Synergy Enterprise, Exact Globe Next, AccountView, Archie XRM en Syntess.

Meerdere werkwijzen zijn mogelijk

Op basis van een barcode met boekstuknummer wordt een inkoopfactuur automatisch digitaal gekoppeld aan de inkoopboeking in uw boekhouding.
Het is ook mogelijk om op basis van OCR tekstherkenning de inkoopfactuur automatisch te boeken (boekingsvoorstel) inclusief PDF bijlage.
Elvy overzicht

Zoveel voordelen in 1 pakket?

Door geautomatiseerde inkoopfactuurverwerking zijn fouten verleden tijd. Ook hebben spookfacturen geen enkele kans om betaalbaar gesteld te worden. Alle facturen zijn digitaal beschikbaar in uw administratie, zowel vanuit de boeking als de crediteurenkaart. Het proces gaat sneller en u kunt waardevolle documenten centraal terugvinden.

Investering

Elvy heeft een goede prijskwaliteitsverhouding, als het gaat om het digitaliseren van de documentstromen in uw bedrijfsvoering. Het vergt geen extra investering in extra hardware (werkt samen met uw multifunctional) en het pakket is makkelijk te installeren en te implementeren.

licentieprijs Elvy softwarepakket

De Light versie biedt geen ondersteuning voor het automatisch aanmaken van een boeking in Exact en voor batchgewijze verwerking van documenten. In1Go draagt zorg voor de configuratie en implementatie in uw organisatie.

Interesse? Proberen? Vrijblijvend kennismaken?

Belt of mailt u ons gerust via 06-34693196 of info@in1go.nl.
Of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op:

Uw email (verplicht)

Bel mij op nummer (invullen als u gebeld wilt worden)

Uw vraag