Exact Globe Next

Exact Globe Next, met 1 totaaloplossing alles doen!

In Control door snel inzicht in de managementdoelen en resultaten van uw organisatie.
Overal online de voordelen: overzicht, inzicht, optimaal samenwerken en gebruiksgemak.

Het nieuwe managen

Exact Globe Next ondersteund het nieuwe managen. Je krijgt alleen die alerts die je wilt, bijvoorbeeld wanneer een factuur niet voldaan is of wanneer een klant geen order heeft geplaatst binnen een specifieke termijn. Via de dashboards ben je altijd en overal op de hoogte van de bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Met 1 blik op je scherm of je smartphone.

Realtime samenwerken

Exact Globe Next komt tegemoet aan de wens om flexibel te kunnen werken, met de volgende voordelen: Efficiënter werken, minder reiskosten, minder kantoorruimte, tevredener medewerkers en een beter milieu.  In de komende jaren wordt flexibel werken wellicht een wettelijk recht en de innovatieve bedrijfssoftware loopt op deze ontwikkeling vooruit met verbeterde online samenwerkingsopties. Taken, documenten, klantgegevens, nieuwscontactgegevens en agenda’s worden gedeeld. Zo is iedereen realtime op de hoogte. Deze functionaliteit is ook beschikbaar via een iPhone en Android App.

Standaard integratie

Exact Globe Next is standaard geïntegreerd met Synergy Enterprise en desgewenst met Microsoft SQL Reporting Services en Event Manager. Pas je iets aan in het ene programma, dan veranderen de gegevens in het andere automatisch mee. Voorbij is de tijd van dubbel werk en soms wel zes wachtwoorden moeten onderhouden, zoals naar voren kwam uit onderzoek van Citrix Systems. Dankzij Exact Globe Next houd je tijd  vrij voor zaken die er echt toe doen: ondernemen en groeien. Nu en in de toekomst.
In1Go adviseert u graag over bedrijfssoftware. Ook implementeren wij graag deze gratis upgrade van Exact Software in uw organisatie.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?
Belt of mailt u ons gerust via 06-34693196 of info@in1go.nl.
Of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op:

Uw email (verplicht)

Bel mij op nummer (invullen als u gebeld wilt worden)

Uw vraag