Orbis TaskCentre automatiseert processen icm Exact Globe en Synergy

BPM advies


Business Proces Management is een vak apart. Waar het op neer komt, is dat wij u kunnen helpen bij de automatische uitvoering van en controles op werkzaamheden die in de software veel gedaan worden. Dat is mogelijk met Orbis TaskCentre, het strategisch BPM platform.

Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring met het automatiseren en optimaliseren van processen in de volgende gebieden: CRM, klant-interactie, Logistiek, productie, HRM en administratie.

We kunnen u advies geven over de manier hoe IT de bedrijfsprocessen kan administreren en ook (gedeeltelijk) automatisch kan uitvoeren.

Implementatie Orbis

Wat wel en niet kan in Orbis, kunnen we u allemaal vertellen. Ook duidelijkheid scheppen over de doorlooptijd en de kosten die het met zich meebrengt. We komen bij u voor de implementatie en ondersteuning die nodig is.

We garanderen dat ons advies werkt, nadat er een goede inventarisatie heeft plaatsgevonden.

Rapportages in maatwerk

In veel gevallen zetten klanten Orbis in om data (veelal uit verschillende systemen) om te zetten naar informatie. 

Wij kunnen rapportages maken voor u en die volledig automatisch aanleveren. Dit geeft u inzicht op basis van stuurinformatie die u wenst.

Koppelingen

Het is soms nodig systemen te koppelen die eigenlijk niet te koppelen zijn. Het is de moeite waard om een koppeling te maken als de gecombineerde informatie belangrijk is.

Met behulp van Orbis TaskCentre kunnen zij systemen koppelen. Dit voorkomt fouten en levert een enorme tijdwinst op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan voor een afspraak met 06-34693196, of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

Uw email (verplicht)

Bel mij op nummer (invullen als u gebeld wilt worden)

Uw vraag

 

Reacties zijn gesloten.